٭ Orion Virtual Air Lines ٭ Alapítva 1968 ٭

Inaktivitás, szankciók

1981. September 22.
Az oldalt a következő címen találhatod: http://fotopalyazat.kerozingozos.hu/company/inactivities-sanctions/

A Társasághoz történő jelentkezés után az első repülést 14 napon belül kérjük lebonyolítani, ellenkező esetben a pilóta automatikusan törlődik a listáról, és csak 60 nap után lehetséges újbóli regisztrációja.

Két hét folyamatos távollét esetén a pilóta státusza automatikusan "inaktív" lesz, további 30 nap elmúltával pedig törlődik a rendszerből; újbóli regisztráció 60 nap múlva lehetséges. Az inaktív pilóta 30 napon belül ha ismét repülést jelent le a PIREP rendszeren keresztül, akkor automatikusan aktív státuszba kerül.

Lehetőség van szabadság igénybevételére, amit a vezetőségnél kell kezdeményezni, indokolt esetben (pl. hosszabb utazás, akadályoztatás, internet csatlakozás hiánya stb). A szabadságon lévő pilóták a listában megjelennek (szabadságon státusszal), rájuk nem vonatkozik a 14 illetve 30 napos megkötések.

A szabályzat be nem tartása, következetesen ártó szándékú magatartás, szándékos rosszindulat illetve minden olyan tevékenység, mely a Társaság érdekeit, szellemiségét sértik, szankciókat vonhat maga után. Ezek a felfüggesztéstől az eltiltásig terjedhetnek, minden esetben egyedileg elbírálva. A szankciók előtt a tag minden esetben írásos figyelmeztetést kap.

IVAO büntetés vagy eltiltás a Társaságból való azonnali törlést vonja maga után.

Törlés esetén a pilóta minden korábbi repült óraszáma, kitüntetése elvész!


kerozingozos.hu